Kılıçdaroğlu merak uyandırdı: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 3 2022
Bir televizyon kanalına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde bir açıklama yapacağını duyurdu. Kılıçdaroğlu 'Ciddi bir açıklama yapacağım' sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de yer alan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında soruları yanıtladı.
CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen yayında gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun satırbaşları şöyle:
'ERDOĞAN'IN YÖNETME KAPASİTESİ YOK'
''Aslında Erdoğan kendisini tarif etmiş. Şu anda yönetmiyor Türkiye'yi, yönetme kapasitesi yok Erdoğan'ın. Ne söylediğini bilmiyor. Prompter'ı kaldırın iki soru sorun cevabını veremez. Televizyonlara çıkıyor, karşısında kendi arzu ettiği gazetecileri çağırıyor, şu soruları soracaksınız ben de ekrana bakıp okuyacağım diyor. Devleti yönetmek bu değildir.
Bana 'Milli Güvenlik sorunu' diyor. Sen misin ben miyim? Odur.
Siz kalktınız askeri hastaneleri kapattınız. Bu güvenlik sorunu değil midir? Biz bir hafta içerisinde açacağız. Bunların devlet falan yönettikleri yok.
Yunanistan, Ege Adalarını silahlandırdı. Lozan'a aykırı. 'Bir gece ansınız gelebiliriz' diyor. Sen onu benim külahıma anlat. Bu mudur devlet yönetimi? Rahmetli Ecevit Kıbrıs'a gitti. Ordu Kıbrıs'a indi, 'Şu anda ordumuz Kıbrıs'tadır' dedi. İlan edilerek bu işler yapılmaz, yapamaz da zaten.
İktidardan gideceklerini görüyorlar ne götürürse kârdır diyorlar.
'SGK'Yİ KİM BATIRDI?' SORUSU
Gayet açık, Erdoğan. Kararı alan, politikayı uygulayan Erdoğan. Sosyal Güvenlik Kurumları dünyanın her tarafından açık verirler. Türkiye'de de açık veriyor. Devletin bir kurumunun batması, çıkması diye bir şey yok. Bütün mesele şudur? O kurumlarda yolsuzluk var mı yok mu? Emeklilik yaşı ne olacak kanun belirler, aylığı ne kadar olacak kanun belirler. Kamu görevlilerin bu konuda inisiyatifleri yoktur.
Erdoğan, SGK'nin verilerinin toplumla paylaşılmasına izin vermiyor.
'TÜİK GERÇEK RAKAMI NİYE VERMİYOR'
Ev hanımlarının insafına b
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın isteğiyle Mozambik'te gözaltında yeri bilinmiyor
6.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Şeyma Subaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!9.Türkiye, Çin'e vizeyi kaldırdı!10.Sadettin Saran karar verdi Fenerbahçe seçime gidiyor

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın i...


