Kılıçdaroğlu: Tüm acılar bitecek; sevgiler çiçek açacak
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 23 2023
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kaleme aldığı yazıda, "Bize oy vermeyenlerin de mutlu ve huzurlu olacağı yeni bir geleceğin kapısı aralanacak" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan nedeniyle Birgün Gazetesi'ne bir yazı kaleme aldı. CHP lideri, "Ahmet Telli’nin dizelerinden esinlenerek söylüyorum ki, 'Bir şeyler var değişecek; bir şeyler var değiştirmemiz gereken' ve gençlerle, kadınlarla birlikte değiştireceğiz" dedi.
Kılıçdaroğl'nun “Tüm acılar bitecek; sevgiler çiçek açacak” başlıklı yazısı şöyle:
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerî, siyasi, sosyal ve kültürel zaferleri ile kendisini bu zaferlere ulaştıran azim ve kararlılığının nişanesi olan iki resmî bayramı art arda kutluyoruz. Bu bayramların ilki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; ikincisi de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı.
Atatürk’ün, 23 Nisan’ı çocuklarla, 19 Mayıs’ı da gençlerle özdeşleştirmiş olmasının özel bir anlamı var. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini temsil eden iki ayrı yaş grubuna yönelik, Atatürk’ün güvenini ifade ediyor bu özdeşleştirme. Bir diğer anlatımla; Cumhuriyeti kuran iradenin, Cumhuriyeti yükseltecek ve yaşatacak olan kuşağa yüklediği sorumluluğu anımsatıyor.
Peki, Cumhuriyetimizin 100. Yılında çocuklarımız ve gençlerimiz Atatürk’ün kendilerine duyduğu güveni ve omuzlarına yüklediği sorumluluğu nasıl yerine getirebilirler? Atatürk, bu sorunun yanıtını da veriyor: Fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür çocuklar, gençler sayesinde.
Önümüzdeki seçimler bu anlamda büyük bir önem taşıyor. 23 Nisan’dan sonra ve 19 Mayıs’tan önce gerçekleşecek 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri bu haliyle, sadece bir iktidar değişiminin değil aynı zamanda bir anlayış değişiminin de miladıdır. Seçimlerle birlikte, çocuklarımızın ve gençlerimizin özgürlüğünü savunan Millet İttifakı iradesi iktidara gelecek. Bize oy vermeyenlerin de mutlu ve huzurlu olacağı yeni bir geleceğin
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'9.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'10.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


