Kılıçdaroğlu'ndan havuz medyasına açık çek
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 4 2015
1 Kasım seçimlerinin önemli olduğuna değinen Kılıçdaroğlu havuz medyasına seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ''demokrasiyi savunuyorsanız bu gazeteciler neden ölümle tehdit ediliyor? Neden gece yarısı vuruluyor?" diye sordu. İktidar olmaları durumunda siyasetçilerin değil, vatandaşların zengin olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, ayrıca Ortadoğu'da barışı getirip Türkiye'deki 2 milyondan fazla Suriye vatandaşını geri göndereceklerini söyledi.
1 Kasım seçimlerinin önemli olduğuna değinen Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki seçimler önemli; ya baskıdan yana oy kullanacağız... 'Medya susturulsun, gazeteciler dövülsün, başımızda bir diktatör olsun' diyorsanız oyunuzun yeri belli. Ama 'karnımız doysun, çocuğumuzu okula rahat gönderelim, işimiz olsun' diyorsanız adres belli. 'Medya özgürce yazsın' diyorsanız... Havuz medyasına sesleniyorum; ne yazarsanız yazın, bunların yaptığı gibi baskı yapmayacağız. Özgürce CHP'yi eleştireceksiniz. Biz demokratız çünkü. Demokrasiyi savunuyorsanız bu gazeteciler neden ölümle tehdit ediliyor? Neden gece yarısı vuruluyor?" diye sordu.
1 Kasım'da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci mitingini Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptı. Alanya Belediye Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarını eleştirdi.
"Saray için çalışan başbakan istiyorsanız onun adresi ve yeri belli. Halk için çalışan başbakan istiyorsanız onun yeri ve adresi de belli." diyen Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da sandıktan çıkan millet iradesine saygı gösterilmediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, 13 yıllık iktidarları süresince sürekli olarak doların ve faizlerin arttığını, enflasyonun yükseldiğini belirtti. CHP iktidarında böyle olmayacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında siysetçi zengin olmayacak, halk zengileşecek. Halkın cebi para görecek." dedi.
7 Haziran'dan sonra en iyi iradeyi CHP'nin ortaya koyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Hep beraber 'koalisyon kuralım' dedik gelmediler. Biri Saray'ı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!5.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...
6.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'7.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!8.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.Duygulara köprü kurmak

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...


