Kılıçdaroğlu'ndan şoke eden iddia

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki hain terör saldırısıyla ilgili yeterli önlemi almadığı gerekçesiyle hükümete ağır eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu gizli servis ajanlarının Türkiye'de at koşturduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu'ndan şoke eden iddia

İktidara teröre karşı önlem konusunda destek vereceklerinin altını çizen Kılıçdaroğlu, "Ankara'da bu kaçıncı saldırı. Her saldırıdan sonra önlem alıyoruz ama neredeyse her saldırıdan sonra daha çok insan hayatını kaybediyor. Hükümetsiniz, vatandaşın can ve mal güvenliğinden siz sorumlusunuz. Aylardır Ankara'ya Emniyet Müdürü atayamayan bir iktidar terörü engelleyebilir mi? Kim engel oldu emniyet müdürü atamaya çıkın açıklayın." diye konuştu.

Ülkede yönetim krizi yaşandığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Ülkeyi yönetemiyor imajı sizin yakanıza yapışıyor sayın Davutoğlu. Böylesine hepimizin gözleri önünde savrulan bir Türkiye görmek istemiyoruz. Bu acıyı bu ülkeye yaşatanlara biz ne söyleyeceğiz. Kim bize bu acıyı tattırıyor Annelerin feryatları dünyayı kapladı hala birileri duymazlıktan geliyor. Vatandaş size yeni dertler yaratın diye değil dertlerini çözün diye oy verdi." şeklinde konuştu.

İSTİFA ÇAĞRISI

Saldırıda ihmali olanların istifa etmesi gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Sorumluluğunu yerine getiremeyen bakan görevini bırakmalı." dedi.


DİKKAT ÇEKEN AJAN İDDİASI

Kılıçdaroğlu basın toplantısında dikkat çeken bir iddiayı da ortaya attı. CHP Lideri, "Öyle bir noktaya geldik ki bütün ülkelerin gizli servis ajanları Türkiye'de at koşturuyor. Nasıl bir ülkedir, nasıl bu hale gedik ki. Her yerde bunları görebiliyoruz. Her bölgede nasıl, neden oluyor?" ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan şoke eden iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER