Kılıçdaroğlu'ndan Paris katliamı açıklaması

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Pazar, Kasım 15 2015
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'daki terör olayına ilişkin, "Terör acımasız; masum insanların ölümüne yol açan bir olgu.
Kılıçdaroğlu'ndan Paris katliamı açıklaması

Fransa'da bunun gerçekleşmiş olması, Avrupa'nın göbeğinde bunun gerçekleşmiş olması ve IŞİD'in burada terör eylemlerinin gerçekleştirmiş olması, bizim yaşadığımız bir olayın bir anlamda Avrupa'ya taşınması anlamına geliyor." dedi.

Kılıçdaroğlu, ağabeyi Ali Kamer Kılıçdaroğlu'nun oğlunun nikah merasimi için Kocaeli'nin Derince ilçesine geldi. Bir düğün salonunda gerçekleşen törende, Ali Kamer ve Gülten çiftinin oğulları inşaat mühendisi Özgür, hayatını Hülya ve Nuri Bayülgen çiftlerinin kızı, banka çalışanı Didem ile birleştirdi. Çok sayıda davetlinin bulunduğu düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile yakın akrabaları da katıldı.

NİKAH ŞAHİDİ OLDU, FIKRA ANLATTI
Kılıçdaroğlu, yeğeni Özgür’ün nikah şahitliğini yaptı. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Sizlerle beraber olmak gerçekten beni mutlu etti. Yeğenimi güzel bir kızla evlendi. Onlar karı koca oldular. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum. Arada bir kavga edeceksiniz ama sakın saygıyı ihmal etmeyin, birbirinize saygılı olun. Sizleri seviyoruz. Meşhur bir fıkra var onu anlatayım. Temel'e sormuşlar, 'Nerelisin' diye vallahi henüz evlenmedim demiş. Bundan sonra Özgür'ün nereli olduğunu, daha iyi öğrendik. Nikah cüzdanını gelin hanıma veriyorum. Mutluluklar diliyorum." şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu, nikah cüzdanını geline verdi. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

'TERÖRÜN ACIMASIZ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK'
Kılıçdaroğlu, buradan ayrılarak Başiskele ilçesinde bulunan bir otelde CHP Kocaeli il yönetimi ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Fransa'daki terör olaylarına değinen Kılıçdaroğlu, "Terörün ne kadar acımasız olduğunu en iyi bilen ülkelerden birisi Türkiye. 30-35 yıldır bu acıyı yaşıyoruz. Dünyaya anlatmaya çalışıyoruz. Teröre karşı siyasi görüşü, inancı ne olursa olsun. Kimliği ne olursa olsun. Bütün siyasal partilerin, sivil toplum kuruluş

Bu haberler de ilginizi çekebilir