'Kılıçdaroğlu'nun memurlara yaptığı açıklamadan sonra ihbarlar ve dosyalar yağıyor'
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 26 2021
Paylaş
X Post
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yaptığı uyarı sonrası partiye ihbar ve dosya yağdığı öne sürüldü.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 18'i "milat" olarak duyurmuş, bürokratlara "kanunsuz emileri yerine getirmeyin" demişti.
Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bu çağrının ardından CHP'ye ihbar yağdığını öne sürdü.
Ataklı, yazısında şu ifadeleri kullandı:
Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratları uyarmıştı geçen hafta.
18 Ekim’i de hedef göstermiş ve “Artık size verilen kanunsuz emirleri yerine getirmeyin, gelin yolsuzlukları bize anlatın” mesajı vermişti.
CHP’li yetkililerin söylediğine göre yurdun dört bir yanından bu tür ihbarlar ve dosyalar yağıyormuş.
Bakalım CHP bunu iyi değerlendirebilecek mi?
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İktidar medyası ikiye bölündü: Belediye başkanı için "Eş zamanlı" destek tartışması2.Yenidoğan çetesi davasında karar çıktı.3.İsrail'den, Ramazan öncesi Mescidi Aksa'da garip girişim: İmamın girişine yasak koydu!4.Almanya'da en çok konuşulan 2. dil bakın hangisi?5.Söylem "Aile", veri "Boşanma": Türkiye'de boşanmış kişi sayısında rekor artış
6.Akın Gürlek makam odasından video paylaştı7.ATV’nin yeni dizisindeki akşam yemeği sahnesi büyük tepki topladı8.Özgür Özel, 'afet borçlandırma senedi'nin belgesini paylaştı: Bahçeli inkar etmişti!9.Premier Lig hakemlerine yeni talimat: İftar saatinde maçı durdurun10.Hürmüz Boğazı'nın bazı kısımları kapatılıyor! ABD, İran görüşmeleri sona erdi!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KEMAL GÜLEN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












