Kilis'e 3 roket daha attılar

Kilis kent merkezine saat 19.00 sıralarında Suriye'nin Bab bölgesinden 3 Katyuşa roketatar mermisi daha atıldı. Bugün ikinci kez gerçekleşen bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Kilis'e 3 roket daha attılar

Yerleşim alanına düşen mermiler infilak ederken yaralıların olduğu belirtildi. Kilis'e akşam saatlerinde düşen 3 Katyuşa roketatar mermisi ile bugün atılan mermi sayısı 5'i buldu.


AKP'Lİ VEKİLİN KARDEŞİ DE YARALI


Yenibeşevler Mahallesi'nde adliyenin arkasındaki sokakta 1'i kadın 2 kişi yaşamını yitirdi.





AKP Milletvekili Reşit Polat'ın kardeşi Hasan Polat yaralandı. 






Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hacı Badem Sokak'taki patlamada ise 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Diğer roket mermsinin ise boş araziye düştüğü belirtildi.




ÖLÜ SAYISI 14'E YÜKSELDİ


Bugüne kadar Suriye tarafından atılan roketatar mermileriyle 14 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e gündüz saatlerinde de 2 roketatar mermisi daha atılmıştı.

İlk roketar mermisi saat 14.35’de Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde boş araziye düşerek patladı.Kimsenin yaralanmadığı olayda roket mermisinin parçaları bölgede bulunan park halindeki bir otomobilde küçük çaplı hasara yol açtı. Roket mermisinin atıldığı IŞİD denetimindeki Bab bölgesini Fırtına obüsleriyle ateş altına aldı.



Kilis’e saat 14.35 sıralarında atılan ikinci bir roketin de yine Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki boş bir araziye düştüğü saptandı. İlk roketin düştüğü yere 500 metre mesafede parçaları bulunan roket mermisinin patladığı bölgede çukur açtığı görüldü.




DHA
<< Önceki Haber Kilis'e 3 roket daha attılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER