Kimse Yok Mu'dan Edremitli öğrencilere yardım


Kimse Yok Mu Derneği (KYM) Van Şubesi, Edremit ilçesine bağlı Enginsu İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Van'ın Çatak ve Erciş'teki öğrencilere yardım eden KYM, bu sefer Edremit'teki öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. KYM Van Şube Müdürü Önder Çolak, Enginsu İlkokulu idareci ve öğretmenlerinin derneklerinden yardım talebinde bulunduklarını söyledi. İdarecilerden gelen bu talebi değerlendirip yardım etme kararı aldıklarını aktaran Çolak, karar doğrultusunda öğrencilere giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade etti.

Yardım malzemelerini koli şeklinde hazırladıklarını aktaran Çolak, "Gönüllülerimiz ve şube personelimizden oluşan ekiple okula giderek öğrencilerimize yardımları ulaştırdık. Gönüllülerimiz tarafından öğrencilerimize, montları ve ayakkabıları giydirildi. Kırtasiye malzemeleri teslim edildi. Öğrencilerimizin sevinçleri ve mutlulukları bizleri de bu soğuk kış günlerinde mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere yardımda bulunan gönüllülerden Mecit Dikici, derneğin organize etmiş olduğu programla ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım ulaştırdıkları için mutlu olduğunu söyledi. Öğrencilerin yaşadığı sevincin görülmeye değer olduğunu aktaran Dikici, yardımın öğrencilere ulaşmasında vesile olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Okul idarecisi, öğretmenleri ve öğrenci velileri de Kimse Yok Mu Derneği' ile beraber, bu yardımları yapanlar ve kendilerine ulaştıranlara teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu'dan Edremitli öğrencilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER