Kimse Yok Mu gönüllüleri her hafta 10 aileyi ziyaret ediyor


Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi üyeleri ve gönüllüleri, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret edip gönüllerini ve dualarını alıyor. Dernek gönüllüleri, fakir ailelerin ihtiyaçlarını tespit edip, bulaşık ve çamaşır makinesi hediye etti.

Kimse Yok Mu Derneği üye ve gönüllüleri ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek hayırsever vatandaşların bağışlarını fakir ailelere ulaştırıyor. Her hafta 10 aileyi ziyaret eden dernek çalışan ve gönüllüleri merkez Yakutiye ve Aziziye ilçelerindeki ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Dadaşkent'te kızı ve eniştesinin yanında barınan dul ve kanser hastası 65 yaşındaki S.K.yı ziyaret eden gönüllüler, beraberinde götürdükleri çikolatayı hediye etti. Kanser hastası ile sohbet eden dernek gönüllüleri ailenin ihtiyaçlarını belirledi. Kızının evinde barındığını ifade eden S.K. dernek çalışanlarından çamaşır makinesiyle, bulaşık makinesi talebinde bulundu. S.K.'nın talebini değerlendiren dernek görevlileri, söz konusu hasta kadının evine çamaşır ve bulaşık makinesini gönderdi.

Kimse Yok Mu Derneği Koordinatörü Şemsettin Keleş, çalışan ve gönüllülerin ihtiyaç sahibi aile ziyaretlerinin artarak devam ettiğini söyledi. Havaların ısınmasıyla birlikte ziyaret edilen ihtiyaç sahibi aile sayısının da artış gösterdiğine değinen Keleş, şunları kaydetti: "Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla dernek çalışanlarımız belirli aralıklar ile yetim çocuğu bulunan ailelerin yanı sıra yatalak, bir yakının evine sığınmış vatandaşlarımızı da evlerinde ziyaret edip gönül ve dualarını alıyorlar. Gönüllü ve çalışanlarımız her hafta ihtiyaç sahibi 10 aileyi evinde ziyaret edip, ihtiyaçlarını belirliyor. Ardından ihtiyaç talepleri hızlı bir şekilde yerine getiriliyor." CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu gönüllüleri her hafta 10 aileyi ziyaret ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER