Kimse Yok Mu'ya bir ödülde Kanada'dan


İSTANBUL (CİHAN)- Kimse Yok Mu Derneği, organize ettiği uluslararası yardım kampanyalarından dolayı Kanada'nın Edmonton eyaletinde faaliyet gösteren Kültürlerarası Diyalog Vakfı tarafından ödüllendirildi.

Kültürlerarası Diyolog Vakfı Edmonton Şubesi tarafından düzenlenen Küresel Barış Ödül Töreni, Edmonton Royal Glenora Club'da gerçekleştirildi. Vakfın Danışma Kurulu üyeleri ve Alberta Hükümeti Yasama Meclisi üyelerinden Steve Young ve Alana DeLong'un ev sahipliğinde organize edilen programa; akademisyenler, farklı kültürlerden liderler, bürokratlar, işadamları, dini liderler, eğitimci ve gazetecilerden oluşan 100'ü aşkın davetli katıldı. Türkiye'nin önde gelen yardım kuruluşlarından olan Kimse Yok Mu Derneği'ne yurtdışında gösterdiği örnek yardım kampanyalarından dolayı teşekkür ödülü verildi.

Ödülü Kimse Yok Mu adına Genel Müdür Metin Çetiner, Alberta eyaleti milletvekili Steve Young'dan aldı. Ödül takdiminde konuşan Young, "İnsanlık için hayata geçirdiğiniz projelerinizi yakinen takip ediyorum. Çözüm odaklı ve sürdürülebilir çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Törende konuşan Kimse Yok Mu Genel Müdürü Metin Çetiner de, "Kimse Yok Mu Derneği, innovatif yaklaşımları, etkili ve sürdürülebilir yardım faaliyetlerinde bulunması ve bağımsızlığı ile öne çıkmış bir STK dır. Tüm bu özellikleri ile birlikte şeffaflığı ve yenilikçi özelliklerinden dolayı da dünyanın en iyi 100 sivil toplum kuruluşundan birisi olmuştur. Bugün burada aldığımız bu ödülle de bunu bir kere daha tescillemiş olduk. Kimse Yok Mu olarak, yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz yardımlarla insanlığın ihtiyaç duyduğu alanlarda projeler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu'ya bir ödülde Kanada'dan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER