Kırık Testi Serisinin 19. kitabı “Işık Karanlığı Boğarken” çıktı

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin “Kırık Testi-19’u Işık Karanlığı Boğarken” kitabı Süreyya Yayınlarından çıktı.

SHABER3.COM

Süreyya Yayınları, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin “Kırık Testi-19’u, Işık Karanlığı Boğarken” ismiyle istifadelerimize sundu.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin farklı zamanlarda yaptığı sohbetlerden oluşan bu kitap, bir yandan Müslümanlara yeni bir dirilişin yollarını gösteriyor; diğer yandan da insanlığın karşı karşıya olduğu problemlere gerçekçi çözümler sunuyor.

Kitapta birbirinden farklı konularda kırk makale yer alıyor. “Dinin müstakim yorumu adına ölçüler, kendisinden Allah’a sığınılacak dört bela, uzlaşı kültürü, manen canlı kalmanın yolu, örtülü yalanlar, diyalogda ısrar, yuva, zamanın ruhuna uygun hareket etme, şiddete karşı mücadele” gibi beşeri ve toplumsal alanda birbirinden farklı ve önemli konulara ışık tutuluyor.


İnsanlığın, iç içe yaşadığı derin problemlerine çözüm üretecek; elinden tutup kendisine doğru yolu gösterecek gerçek rehberlere ihtiyacı olduğu böyle bir zamanda Hocaefendi, bu problemlere kafa yoruyor ve bizlere reçeteler sunuyor.

Derin sulardan inci-mercan çıkaran bir dalgıç misali, Kur’an ve Sünnet’in derinliklerine dalarak bulduğu hakikatlerle bütün insanlığın ve günümüz Müslümanları'nın sorunlarına çözümler üretiyor.

Süreyya Kitap’tan çıkan Işık Karanlığı Boğarken, geniş konu yelpazesiyle zihnen ve kalben bir beslenme kaynağı niteliğinde. Manevi beslenme kaynağı arayışındaysanız eğer, bu ki­tabın sayfalarını çevirin; ömrünü İslâmi ilimlere vakfetmiş bir fikir ve aksiyon insanının kaleminden yepyeni bir tefekkür yolculuğuna çıkacaksınız.

Kitabın satış linkine ulaşmak için:

<< Önceki Haber Kırık Testi Serisinin 19. kitabı “Işık Karanlığı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER