Saray'dan Ali Koç yönetimine istifa çağrısı!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 24 2020
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum'dan derbi sonrası Ali Koç ve yönetimine istifa çağrısı geldi. Uçum,"Çekilin bence, onurlu bir çıkış yapın" yazdı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Kadıköy'de 21 yıl sonra Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe'nin yönetimine tepki gösterdi. Uçum, "Lafım bizimkilere; çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil" dedi.
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 1999'dan bu yana bir ilki başardı.
Mehmet Uçum, karşılaşmanın sona ermesinden dakikalar sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fenerbahçe'ye yük olmayı bırakın' diyerek şu ifadeleri kullandı.
"Kazanan takıma bir şey demem, öyle ya da böyle kazandı. Lafım bizimkilere; çekilin bence, onurlu bir çıkış yapın, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil. Ne yani Fenerbahçe size muhtaç mı sandınız, bu büyük camiaya her türlü dibi yaşattınız, yük olmayı bırakın"
Kadıköy'de 3-1 biten karşılaşmanın ardından bazı Fenerbahçe taraftarı, Ali Koç yönetimini istifaya çağırmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Adem Yavuz Arslan’dan Muhsin Yazıcıoğlu Dosyasında F-4 Şüphesi: Radar Kayıtları, İz Türbülansı ve Yanıtsız Kalan Sorular2.Cumhur İttifakı’ndan Fon Skandalı Çıkışı: MHP’li İsmet Büyükataman’dan Sinyal Gibi Açıklama!3.Erdoğan’dan Fon Kararı: Sistemde 1 Milyon Kadar Olan Rakamlar Ödenecek!4."Gözaltındayken İstifa Etsin Diye Baskı Yaptılar": CHP'li Belediye Başkan Yardımcısından Zehir Zemberek Açıklamalar5.Veli Ağbaba Yoğunbakıma kaldırıldı
6.Araştırma desteği bütçesiyle alınan ürünler Sayıştay’a takıldı7.Yeni Partili Mustafa Erdem hakkında 'rüşvet' suçlamasıyla soruşturma8.Fon krizi: AKP'den Fatma Betül Sayan Kaya hakkında ilk açıklama9.Aziz Yıldırım genel kurulda eski yöneticiyle tartıştı!: 'İçinizden geçerim'10.Deniz Göktaş: 88 gün sonra ilk kez kelepçeleneceğim ve araba kornası duyacağım
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER











