Kırşehir'de motosiklet hırsızları yakalandı, GPS'li motor bulunamadı


Kırşehir'de motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 2 zanlı yakalandı. Ancak GPS yüklü motor bulunamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çeşitli tarihlerde Kırşehir Yenice ve Medrese mahallelerinde meydana gelen 3 ayrı motosiklet hırsızlığı olayının faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Motosiklet hırsızlığı faillerinin yakalanması için teknik takip sonucu eşkâl bilgilerini belirleyen ekipler, zanlılardan M.Ö (16) ve E.T'yi (17) Kayabaşı Mahallesi'nde gözaltına aldı. Zanlıların 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadeleri alınan M.Ö ve E.T, işlemlerin ardından Kırşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Çalınan 3 motosikletten 2'si bulunarak sahiplerine teslim edilirken, üzerinde GPS sistemi bulunan motosikletin ise nerede olduğu tespit edilemedi.

Hırsızlar, Cihan Medya Dağıtım A.Ş'ye ait, üzerinde GPS takip sistemli gazete dağıtım motosikletini Kırşehir kent merkezi dışında Kırşehir-Ortaköy ilçesi karayolu kenarında bir noktaya attıklarını söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise bölgenin kendi sorumluluk bölgesi dışında Jandarma Asayiş sorumluluk bölgesi olduğunu bildirdiler. İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri de araştırma yaptıklarını ve bölgede bu tanıma uyan bir motosiklete rastlanmadığını bildirdiler.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların sakladıkları yerlerde bulunan diğer 2 motosikleti sahiplerine teslim etti. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de motosiklet hırsızları yakalandı, GPS'li... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER