Kırşehir'de Polis Haftası etkinlikleri


Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve beraberindeki protokol, mevlit programı öncesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

HUZUREVİ VE ÇOCUK YUVASI ZİYARET EDİLDİ

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Akgül, daha sonra Huzurevi ve Sevgi Evleri'ni ziyaret ederek, buralarda kalan yaşlılara ve çocuklara çiçek ve hediyeler verdi. Ayrıca Emniyet Müdürü eşi İlknur Akgül ve polis eşleri de Fatma Bacı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Etkinlikler kapsamında kent merkezindeki Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde cuma namazı öncesinde şehitler için mevlit okutuldu. Namaz çıkışında vatandaşlara lokum ve çikolata ikram edildi. Mevlit programına, İl Emniyet Müdürü Akgül, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de Polis Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER