Kırşehir'de soba zehirlenmesi: Gelin ile kayınvalide hayatını kaybetti


Kırşehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazı sebebiyle evde bulunan gelin ve kayınvalide yaşamını yitirdi. 3 yaşındaki bir çocuk ise tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerinde, Çiçekdağı ilçesine bağlı Kızılcalı köyünde meydana geldi. Daşar ailesinden bir süre haber alamayan yakınları şüphe üzerine evlerine gitti. Ev halkından ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri giren yakınları, Ayşe Daşar ile gelini Selma ve 3 yaşındaki torunu Emirhan Daşar'ı baygın halde buldu.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından gelin, kayınvalide ve küçük yaştaki torun, Çiçekdağı ve Yozgat'a bağlı Yerköy ilçesindeki hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kayınvalide Ayşe ve gelini Selma Daşar, Yerköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Küçük Emirhan'ın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Gelin ile kayınvalidenin cenazeleri, Yerköy Devlet Hastanesi morgundaki incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu&na gönderildi. Olayla ilgili Çiçekdağı Jandarma komutanlığının inceleme başlattığı bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de soba zehirlenmesi: Gelin ile kayınvalide... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER