Kırşehir'de üç trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 6 yaralı


Kırşehir çevre yolunda ve Kaman ilçesinde meydana gelen üç trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri bebek altı kişi yalandı.

Kaman'da yolda yürüyen, akli melekesi yetersiz olduğu öne sürülen 44 yaşındaki S.K.'ye, plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Çevredekiler tarafından 112 Acil Sağlık ekibi çağrıldı. Yerde hareketsiz yatan S.K. önce Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, oradan Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Ağır yaralanan S.K., bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

Diğer kazada ise Kayseri-Kırşehir D260 karayolu, Güneykent TOKİ Lojmanları mevkisinde içinde iki kişi bulunan park halindeki 40 EF 517 plakalı otomobile, alkollü olduğu tespit edilen Ramazan V. idaresindeki 40 AU 475 plakalı otomobil çarptı. Park halindeki otomobilde bulunan sürücü Necip Y. ve Ferdi G. ile çarpan sürücü Ramazan V. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü Ramazan V. hakkında adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

TAKLA ATAN ARABADAKİ ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Kırşehir-Ankara D765 karayolunda ise bir sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı. Kırşehir-Ankara Karayolu Şoförler Federasyonu Dinlenme Tesisleri civarında meydana gelen trafik kazasında otomobilin sürücüsü Müşerref P. (30), eşi Rukiye P. (25) ve çocukları Umut P. (2) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık cankurtaranlarıyla Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Çuğun Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı, kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de üç trafik kazası: 1 ölü, biri bebek 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER