Kırşehir milletvekilleri mazbatalarını aldı

Kırşehir milletvekilleri mazbatalarını aldı

1 Kasım genel seçimlerinde Kırşehir'den milletvekili seçilen milletvekilleri mazbatalarını aldı. Kırşehir'de AK Parti Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya milletvekili seçilmişti.

TBMM'de milletvekilliği kayıt masasına kaydını yaptıran ve Kırşehir Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını alan Çetinkaya ve Arslan burada yaptıkları açılamada, 1 Kasım tarihinde yapılan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Kırşehir halkının vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya yaptıkları konuşmada şunları ifade etti: "Pazar günü demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yapılan seçimde AK Parti'ye 12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Kırşehir'de de bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşerilerimiz kadar oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak önümüzdeki dönem. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur."

Kırşehir Belediye Başkanı, AK Parti il yönetimi ve kalabalık bir grupla adalet sarayına gelen milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Adalet Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Vekiller, "Seçim çalışmaları boyunca Seçim Koodinasyon Merkezi'nden görevli arkadaşlara, bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir milletvekilleri mazbatalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER