Kitap Fuarı'na çocuk akını

Kitap Fuarı'na çocuk akını

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na çocuklar akın etti. Fuarda değerler eğitimi veren yayınlar ve hikâye kitapları ilgi odağı oldu. Etkinlikte bu tür kitapları çocuklara ve ebeveynlerine sunan Zambak Çocuk Yayınları'nın Editörü Hacer Azman, fuara ilginin arttığına işaret etti. Azman, "Çocuklar, okulların yani öğretmenlerin ve müdürlerin yönlendirmeleri ile fuara geliyor. Ebeveynler çocukları ile burada. Yani ilgi gayet iyi." dedi.

Azman, hikâye kitapları ve eğitim setlerinin talep gördüğünü bildirdi; ilaveten "Konu tercihinde duyarlıyız. İlmi olarak, pedagojik olarak, itikadı olarak uygunluğu temel alıyoruz. Değerler eğitimi her kitabımızda vurguladığımız konulardan. " açıklamalarında bulundu.


34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda gençler de TEOG, YGS ve LYS kitapları almak için yarıştı. Fuarda bu sınavlar ile ilgili anlatım ve soru kitaplarını tanıtan Sürat Yayınları'nın Fuar Sorumlusu Kamil Kansız, ürünlerine yönelimin arttığını dile getirdi.

Kansız, "Şu an TEOG kitaplarımız ciddi rağbet görüyor. YGS kitaplarımız ciddi rağbet görüyor. 9. ve 10. ve 11. sınıflardan ürünlerimize talep var." ifadelerini kullandı.

Kansız, etütlerin ve kursların yardımcı yayın ve soru kitabı satışını yüzde 15-20 arttıracağını öngördü.

Fuarda kitaplarını ve rehberlik hizmetlerini sunan FEM'in Kurumsal İletişim Yöneticisi Fatih Alemdar ise "FEM Yayınları ve FEM Akademi Yayınları ilgi görüyor. Kurumumuz 9. 10. ve 11. sınıf kitapları ile; YGS, LYS ürünleri ile fuarda bulunuyor. Ağırlıklı YGS'ye girecek olan adaylar katılıyor, fuara. Biz de onlara rehberlik ediyor, ürünlerimizi sunuyoruz." dedi.

Alemdar, YGS ve LYS'ye girecek adaylara FEM Simetri ile YGS Etap Etap ürünlerini önerdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kitap Fuarı'na çocuk akını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER