Kıyıya vuran çocuklar için Çocuk Hayy sahnede


Endülüslü İbn Tufeyl'in birçok düşünüre ilham veren eseri Hayy bin Yakzan sahnelere taşınıyor. Suriye'den kaçarken denizde boğulan çocuklara ithaf edilen Çocuk Hayy müzikli çocuk oyunu Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Zalim bir yöneticinin zulmünden kaçarken küçük bir sandalla kıyıya vuran Hayy'ın öyküsü, bu kez bir çocuk tiyatrosunun ilham kaynağı oldu. 'Kıyıya vuran tüm çocuklara' ithaf edilen Meraklı Çocuk Hayy müzikli çocuk tiyatrosu gerçekte kim olduğunun cevaplarını arayan tüm dünya çocukları için perdelerini ilk olarak Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde açacak.

Albaraka'nın sponsorluğunda, yapımcılığını Meridyen Derneği'nin, yönetmenliğini ise Tiyatro Greyfurt'tan Mehmet Emin İnci'nin üstlendiği Meraklı Çocuk Hayy müzikli çocuk oyunu, profesyonel tiyatro oyuncuları, muhteşem müzik, dekor ve kostümleriyle Şubat 2016'ya kadar ilköğretim yaş grubu çocuklarıyla buluşacak. 10 Ocak 2016 Pazar günü saat 14:00'te Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek gala gösterimine katılımınızdan onur duyacağız.
CİHAN
<< Önceki Haber Kıyıya vuran çocuklar için Çocuk Hayy sahnede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER