"Kızdırmayın 10 yıl daha gitmem!"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün oynanan Mersin İdmanyurdu maçında taraftarların protestolarına sert tepki gösterdi. Yıldırım, "Bu tribünler beni kızdırırsa 10 sene daha gitmem." dedi.



Başkan Aziz Yıldırım, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Dün oynanan ve 4-1 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçında taraftarların yabancı futbolculara ve yönetime karşı yaptığı protestolara sert tepki veren Başkan Yıldırım, "Ersun Yanal'ı kim gündeme taşıdı. Şansal Büyüka. Ersun Yanal 'ben kendim ayrıldım' dedi yayında. Ersun Yanal ben olduğum sürece bu kulüpten içeriye giremez. Bak bu tribünler böyle yaparlar beni kızdırırlarsa 10 sene daha gitmem. Benimle uğraşmasınlar kongreye girerim ve kazanırım." ifadelerini kullandı.

"BURALAR YANGIN YERİNE DÖNER"

Tezahüratların böyle devam etmesi halinde taraftarları bir daha stada sokmayacağını kaydeden Başkan Yıldırım, "Robin van Persie ve Nani aleyhine tezahürat yapanlar onları bir daha göremezler. Ben gidene kadar stada sokmam onları yani. Gelip yanıma namus ve şeref sözü verdiler bir daha futbolculara ve kulübe karşı olmayacakları yönünde. Ama sözlerinde durmadılar. Üst taraflardan tribünlere talimatlar geliyormuş, araştırıyorum, eğer öyle bir şey yakalarsam, buralar yangın yerine döner." diyerek sert tepki gösterdi.

CİHAN
<< Önceki Haber "Kızdırmayın 10 yıl daha gitmem!" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER