Koca kurbanı kadın toprağa verildi

Koca kurbanı kadın toprağa verildi

Erzurum'da ayrı yaşadığı eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen özel güvenlik görevlisi iki çocuk annesi Neslihan Kızılkaya, öğle vakti Narmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Asri Mezarlık'taki aile kabristanında toprağa verildi.

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi Halil İbrahim Yıldız'ın yeniden barışmak için evine gittiği Neslihan Kızılkaya, dün öğle saatlerinde eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüştü. Katil zanlısı koca ise olay sonrası bıçakla intihara teşebbüsünde bulunmuş, hayati tehlikesi bulunduğu için Yakutiye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde 10 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kızılkaya için bugün cenaze töreni düzenlendi. Erzurum Adli Tıp Kurumu Morgu'nda tamamlanan otopsinin ardından Kızılkaya'nın naaşı, yakınları tarafından alındı. Cenaze daha sonra Yakutiye ilçesindeki Narmanlı Camii'ne getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Neslihan Kızılkaya'nın cenazesi, Asri Mezarlık'a götürülerek buradaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Kızılkaya'nın ailesi, akrabaları ile aynı kurumda çalıştığı özel güvenlik görevlisi arkadaşları katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Koca kurbanı kadın toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER