Kocaman: İki kez geriden gelerek maçı kazanmak sevindirici


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. haftasında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor ile Eskişehirspor mücadelesinde ev sahibi Torku Konyaspor iki defa yenik duruma düştüğü maçta sahadan 3 - 2 galip ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, " İki kez geriden gelerek maçı kazanmak sevindirici." dedi.

Maçla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "İkinci golü yedikten sonra kırılma hali çok yüksekti ancak, sahadan alınan 3 puanın yanında sevindirici şeylerden bir tanesi de 2 kez geriden gelerek maçı kazanmak oldu." yorumunu yaptı.

Ligde son 3 maçtır skor olarak sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Kocaman, "Eskişehirspor maçı sıkıntılı seriyi sonlandırma açısından güzel bir maç olarak gözüküyordu. Ancak maçta da görüldüğü gibi bu kağıt üzerinde görünen bir şeydi. Maç öncesinde maçın zorluk kat sayısını arttıran en önemli faktör Samet Aybaba'nın Eskişehirspor'un başına gelmesiydi ve bu maç hedef maç olarak seçilmişti." diye konuştu.

Eskişehirspor'un enerjisi yüksek takımlardan bir tanesi olduğuna dikkat çeken Kocaman, "Maçın başında ayağımızdaki topu kaptırdıktan sonra kalemizde gol olunca rakibin enerjisi arttı, bizim için sıkıntılar doğmaya başladı. Bizim için sıkıntıyı arttıran temel nedenlerden bir tanesi, oyun hızının yavaş olması, dönen topları tutamamamız ve tutamadığımız toplara baskı da yapamadık. Bunları yapamayınca bırakın gol atmak pozisyona girmek bile kolay olmuyor. Nitekim ilk yarı bu şekilde geçti. İkinci yarıda üçüncü bölgede topu tutmayı başardık. Tutamadığımız zamanda baskıyı artırdık. Rakibimizin sağlam savunmasının biraz daha açılmasını sağladık. Önce beraberliği yakaladık ama bizim için en kırıcı an sonrasında ikinci golü yememizdi. İkinci golü yedikten sonra kırılma hali çok yüksekti ancak sahadan alınan 3 puanın yanında sevindirici şeylerden bir tanesi 2 kez geriden gelerek maçı kazanmak oldu." dedi.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI YÖN GÖSTERECEK

Haftaya Çaykur Rizespor maçında alınan sonuca göre ligdeki konumlarının nasıl şekilleneceğini görebileceklerini de söyleyen Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor maçı üst grup ile orta grup arasında nereye doğru yöneleceğimiz konusunda bize yön gösterecek. Bu maçta alınacak sonuçla üst grupta mı kalacağız yoksa orta ve üst grup arasında mı kalacağız onu gösterecek bir maç oynayacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kocaman: İki kez geriden gelerek maçı kazanmak sevindirici Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER