Kolombiya, Bangladeş ve Svaziland büyükelçileri güven mektubu sundu


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kolombiya, Bangladeş büyükelçileri ile Svaziland'ın Türkiye'ye akredite büyükelçisinin ayrı ayrı sunduğu güven mektuplarını kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak saat 12.30 sıralarında Kolombiya Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunan Kolombiya Büyükelçisi Saavedra, daha önce Kolombiya Teknolojik ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Merkezi Başkanı olarak görev yapıyordu.

Erdoğan ardından saat 13.15 sıralarında, Bangladeş Büyükelçisi M. Allama Sıddiki'yi kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunan Bangladeş Büyükelçisi Sıddiki, bu görevinden önce Bangladeş Dışişleri Bakanlığı'nda İdari İşler Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Svaziland'ın Türkiye'ye akredite Büyükelçisi Joel Musa Nhleko'yu da saat 14.00 sıralarında kabul etti. Erdoğan'a güven mektubunu sunan Büyükelçi Nhleko, bundan önce Brüksel'de; Avrupa Birliği ile Hollanda, Lüksemburg, Almanya ve Fransa'ya akredite Svaziland Büyükelçisi olarak görevliydi.

CİHAN
<< Önceki Haber Kolombiya, Bangladeş ve Svaziland büyükelçileri güven... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER