Kolonya atölyesinde içki ürettiler


Arnavuköy'de, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kolonya atölyesinde kaçak içki üreten şebekeye yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı, 434 şişe kaçak içki ve üretimde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınanlardan 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde kolonya üretimi adı altında kaçak içki üretildiği ve İstanbul geneline sunulduğu bilgisine ulaştı. Operasyon için çalışmalara başlayan ekipler, 9 ay sürek teknik ve fiziki takip sonucu alkol üretiminin İ.K liderliğindeki organize suç örgütü tarafından yapıldığı ve içkilerin piyasaya sürüldüğünü tespit etti.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile 2 Eylül'de harekete geçen ekipler, 434 şişe doldurulmuş halde sahte içki, 2250 adet sahte bandrol, 2000 adet çeşitli marka sahte viski etiketi, 2200 adet sahte alkol kapağı, 966 adet değişik marka boş şişe, 2060 litre etil alkol, 1650 litre sahte alkol, sahte alkol üretiminde kullanılan 300 litre damıtma tankı ve tertibatı ele geçirdi.

Bağcılar, Silivri, Arnavutköy, Küçükçekmece ve Sultangazi'de eş zamanlı operasyon yapan jandarma, ekip lideri İ.K. ile birlikte 11 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.K. ve 4 kişi tutuklandı 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
CİHAN
<< Önceki Haber Kolonya atölyesinde içki ürettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER