Koltuğu sallanıyor
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 20 2019
Gazeteci Orhan Uğurlu, Nidai Seven’in Devlet Bahçeli’ye rakip olduğunu yazdı ve kendisiyle yaptığı röportajı köşesine taşıdı. Nidai Seven röportajında MHP’nin AKP ile hareket etmesini eleştirerek, “Muhalefet demek iktidara tabi olmak değil, denetleyen sorgulayan bir güç demektir. MHP iktidara merdiven basamağı olmak yerine, iktidara taşınmalı” dedi.
Gazeteci Orhan Uğurlu, Nidai Seven’in Devlet Bahçeli’ye rakip olduğunu yazdı ve kendisiyle yaptığı röportajı köşesine taşıdı. Nidai Seven röportajında MHP’nin AKP ile hareket etmesini eleştirerek, “Muhalefet demek iktidara tabi olmak değil, denetleyen sorgulayan bir güç demektir. MHP iktidara merdiven basamağı olmak yerine, iktidara taşınmalı” dedi.
Yeniçağ yazarı Orhan Uğurlu'nun yazısı şu şekilde:
“6 Temmuz 1997 tarihli 5'nci Olağanüstü Kongrede MHP Genel Başkanı seçilen ve 22 yıldır aralıksız görev yapan Devlet Bahçeli'ye iddialı bir rakip çıktı. Nidai Seven.
Yıllardır ülkücü camiada yer alan Seven'in adaylığını duyunca Whatsapp'dan sorular yönelttim.
Soru: Hayırlı olsun adaylığınız. Hedefiniz hakkında neler söyleyeceksiniz?
Seven: Muhalefet demek iktidara tabi olmak değil, denetleyen sorgulayan bir güç demektir. MHP iktidara merdiven basamağı olmak yerine, iktidara taşınmalı.
Partilerin var olma gayesi iktidara gelmeleridir. Başkasının iktidarı için çalışan partiler; Tüzel kişiliklerini tasfiye etmeli, iktidarda kalmasını istediği partiye iltihak etmelidir.
Soru: MHP'deki hedefiniz neler?
Seven: Milliyetçi Hareket Partisinin %35 civarında oyu mevcut. Ancak camia çeşitli partilere dağıtılmış, bölünmüş ve yeni partiler doğurmuştur. Biz bütün aileye ve Türk Milletine talibiz. AKP'nin iktidarda kalması için değil, Başbuğumuzun özlem duyduğu Milliyetçi Türkiye İktidarı için yollara düşeceğiz.
Tabandan tavana hareketiyle önce dağıtılmış aileyi toparlayacağız, sonra halkla bütünleşerek iktidara koşacağız. Ben değil, Biz de değil, hepimiz, Türkiye'yi ve
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ortadoğu'nun tartıştığı iddia: Suikaste uğradığı iddia edilen Şara'nın yeni görüntüleri paylaşıldı2.İşte detaylar: Yüzyıl sonra MİT Lawrence hakkında hazırladığı belgeyi açıkladı meğer binbir suratmış!3.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İşte sonuçlar kim negatif kim pozitif?4.Skandal iddia: Ankara Emniyeti İstihbarat Şube Müdürü görevden alındı5.Uyuşturucu soruşturmasının kara kutusu 4. kez adliye getirilip ifade verdi
6.Özel’den Erdoğan’a ‘Maduro’ tepkisi: Trump'ın teklifini biliyor muydun?7.Türkiye'de sosyal medya yasağı geliyor! Kimleri etkileyecek?8.Alman ekonomisi için uyarı: Durum kritik9.Erdoğan hakkında yeni rapor: 'Büyükelçilikleri ‘muhaliflere baskı’ aparatı haline getirdi'10.Çeçenistan lideri Kadirov, Bakan olan 20 yaşındaki oğlunu başbakan yardımcısı yaptı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ortadoğu'nun tartıştığı iddia: Suikaste uğradığı i...

İşte detaylar: Yüzyıl sonra MİT Lawrence hakkında ...

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İşte sonuçlar ki...

Skandal iddia: Ankara Emniyeti İstihbarat Şube Müd...

Uyuşturucu soruşturmasının kara kutusu 4. kez adli...


