Kombi hırsızları suçüstü yakalandı

Kombi hırsızları suçüstü yakalandı

Ankara'da inşaat halindeki bir apartmana girip kombi çalmaya çalışan hırsızlar suçüstü yakalandı. Polis, hırsızlardan görüntü alınmaması için basın mensuplarını engellemeye çalıştı.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Keçiören Aktepe Mahallesi 977'inci Sokak'ta bulunan inşaat halindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre apartmanın birinci katında bulunan daireye demirlerden tırmanan hırsızlar, dairedeki kombiyi çalmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre hırsızlardan 2 kişi apartman dairesine girerken, kapı önünde de kendilerini bir araç bekledi. İçeri giren hırsızlar, kombiyi çalmaya çalıştıkları sırada çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Apartman önünde arkadaşlarını bekleyen araç içindeki hırsızlar, vatandaşı görür görmez hemen olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinden kaçamayan hırsızların kapıyı içeriden kapatmaları üzerine polis ekipleri içeride kimsenin olmadığını düşünüp balkondan bir vatandaşı içeri gönderip kapıyı açmasını istedi. Balkondan tırmanıp daireye girmeyi başaran vatandaş, banyoda saklanan hırsızları fark etti ve hemen kilitli kapıyı açıp durumu polis ekiplerine bildirdi. İçeri giren ekipler, iki hırsızı yakaladı. Hırsızların ekip otosuna alınması sırasında polis, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Polis, hırsıları apar topar hemen ekip otosuna aldı ve karakola götürdü.

"BANYODA KAPININ ARKASINA SAKLANMIŞLAR"

Balkondan tırmanıp içeri giren ve hırsızları fark eden Mükremin K., olay anını şöyle anlattı: "Kombiyi aşağı atmışlar, arkadan da kapıyı kilitlemişler. Ben de tırmanıp kapıyı açtım. Banyoda kapının arkasına saklanmışlar. Ben görünce korkmadım. 2 kişiydiler."

Hırsızları ilk önce fark eden vatandaşlardan Atilla Ö. İse "Burada bekliyorlardı, beni görünce kaçtılar. Yanımdan geçip gittiler. Ondan sonra da iki kişi içeride kalmış. Orada hırsız arabası olduğu belliydi. Ya, hırsızlığın olmadığı bu memlekette yer mi var. Her taraf dolu." ifadelerini kullandı.

Polis konuyla ilgili inceleme başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kombi hırsızları suçüstü yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER