Konak Belediyesi, okulların tadilatı yapıp kitap hediye etti

Konak Belediyesi, okulların tadilatı yapıp kitap hediye etti

Konak Belediyesi, yenilediği okullarda eğitim gören öğrenciler okusun diye ücretsiz kitap dağıtımına başladı. Konak Belediyesi'nce yürütülen çalışma ile anaokulu, ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilere sınıf düzeylerine göre ücretsiz kitap armağan ediliyor.

ÖNCELİK TADİLATI YAPILAN OKULLAR

Ücretsiz kitap dağıtımına Konak Belediyesi'nce tadilatı ve bakımı yaptırılan okullardan başlanıldı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilk olarak Çimentepe Semti'ndeki Başöğretmen İlköğretim Okulu'na giderek öğrencilere masal kitabı, eğitici kitap ve öykü türünde kitaplar armağan etti.

Öğrenciler hediye kitaplar karşısında büyük sevinç yaşarken öğretmen ve okul idarecileri de, okulları yenilemekle kalmayıp öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına öncülük eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür ettti.

Başöğretmen İlkokulu'nun ardından ekipler, Murat Reis, Necatibey ilköğretim okulları ile Kazım Karabekir, Ömer Lütfi Akad ve Necatibey Ortaokulları'na da giderek kitapları hediye etti. Konak Belediyesi'nin tadilatını yaptığı okulları kapsayan uygulamada yaklaşık 2 bin 500 kitap dağıtıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Konak Belediyesi, okulların tadilatı yapıp kitap hediye etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER