Konuşarak Öğren ile İngilizce nasıl öğreniliyor?

İngilizce, gelişen teknoloji ve değişen dünyada internetten sonra iletişimin en etkili ikinci aracı konumunda...

Konuşarak Öğren ile İngilizce nasıl öğreniliyor?

İngilizce bilmeniz ve rahat kullanmanız durumunda diğer insanlardan rahatlıkla ayrılabilir ve avantajlı konuma gelebilirsiniz. Çünkü internet ve İngilizce sayesinde dünyanın herhangi bir yerinde bulunan bir şirket için evinizden çalışabilir ve para kazanabilirsiniz. Bu durum şu anda tüm meslekler için geçerli olmasa da yakın zamanda mesleklerin %90'dan fazlasının İngilizce ve internete ihtiyacı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 
 


İngilizce biliyor muyuz?

Evet İngilizce bu kadar önemli ve etkili bir iletişim aracı, peki biz ülke olarak İngilizce biliyor muyuz? Cevabın evet olmasını biz de isterdik. Ancak, Türkiye'nin 44 ülkede gerçekleştirilen İngilizce yeterlilik sınavında 43. sırada yer aldığını biliyor muydunuz? Evet, İngilizce yeterliliğimiz oldukça gerilerde ve İngilizce öğrenme konusunda büyük sıkıntılar yaşadığımız açık. Bu sebeple her yıl yüzbinlerce insan İngilizce öğrenmek adına kurs kapılarını aşındırıyorlar. Ülkemizde İngilizce öğretiminde uygulanan hatalı yöntemler sonucunda İngilizce bilgimiz belirli bir düzeyde kalıyor. Örneğin okullarda öğrendiğimiz ingilizce eğitime başladığımız ilk senelerde %30 bilgimiz var ise mezun olduğumuzda bu bilgiler gelişmediğinden %10'lara kadar geriliyor. 

Okullardaki yetersizlik, kurs kalitesinin yetersiz olması ve dili hayatımızda kullanamamamız sebebiyle de ülkemiz İngilizce yeterlilik konusunda oldukça gerilerde. Kapalı çarşıda belirli bir süre çalışan kişilerin İngilizce konuşma seviyelerinin, okul ya da kurslardan mezun olmuş ve dili kullanmayan kişilerden daha yukarılarda olduğu bilinen bir gerçektir. 
 


Peki çözüm ne olmalı?

Çözüm Dili En Etkin Kullanacağınız Sistemde Çözüm eğitim sistemlerinin belirli standartlara kavuşmasından ve dilin aktif olarak kullanılmasından geçiyor. 

Bir dili öğrenmenin en etkili yolu o dilin dil bilgisi yapılarını öğrenmek değil, o dili düzenli olarak kullanmaktır. İşte tam bu sebeple dili aktif olarak kullanabileceğiniz programları tercih etmeniz gelişim hızınız açısından oldukça önemlidir. KOSGEB desteği ile 2009 yılında eğitim hayatına başlayan ve şu ana kadar 17.000 kişiye hizmet veren Konuşarak Öğren İngilizce Eğitim sistemi, İngilizce'yi aktif olarak kullanabileceğiniz ve günlük konuşmalarla gelişebileceğiniz bir sistem olarak göze çarpıyor. Sistem kullanıcılarına, hafta içi her gün katılacağınız dersler ile sabah 06.00 - gece 01.00 saatleri arasında ister evinizin konforunda, ister işyerinizde vereceğiniz kısa bir mola ile eğitim alma şansını sunuyor. Dersler arka planda kayıt altına alınarak kullanıcılara tekrar dinleme ve hatalarını görme fırsatını sunuyor. www.konusarakogren.com, sunduğu birebir eğitimler ve ana dili İngilizce olan eğitmenler gibi sayısız avantajı ile Türkiye'nin en etkili İngilizce eğitim sistemi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


 



<< Önceki Haber Konuşarak Öğren ile İngilizce nasıl öğreniliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER