Doğalgaz'a dev zam!..

Enerji fiyatlarındaki artış faturalara yansımaya devam ediyor. Kış ayları boyunca yüksek faturalardan şikayet eden vatandaşa bir kötü haber daha geldi. Konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatına yüzde 35 oranında zam yapıldığı aktarıldı.

SHABER3.COM

Yükselen enflasyon, dövüz kurlarındaki yukarı yönlü hareket ve Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş enerji fiyatlarının da artmasına neden olmaya devam ediyor.

Son olarak doğalgaza yeni bir zam yapıldığı aktarıldı. Buna göre konutlarda kullanılan gaza yüzde 35, elektrik üretiminde kullanılan gaza yüzde 44,30 ve elektrik üretimi dışında kullanılan gaza da yüzde 50 oranında zam yapıldığı belirtildi.
BOTAŞ YÖNETİMİ AÇIKLADI
Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) yönetimi, 2022 yılı Nisan ayı doğal gaz toptan satış fiyat tarifesini internet sitesinden duyurdu.

Buna göre konutlarda kullanılan doğal gazın birim fiyatına yüzde 35, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın birim fiyatına yüzde 44,30, elektrik üretimi dışında kullanılan doğal gazın birim fiyatına ise yüzde 50 zam geldi.
<< Önceki Haber Doğalgaz'a dev zam!.. Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER