Konya'da inovasyon merceğe alındı

Konya'da inovasyon merceğe alındı

Konya'da yapılan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'da inovasyon konusu ele alındı.

'Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması' bulgularının da ilan edildiği zirvede şehrin öne çıkan markaları açıklandı.

Marketing Türkiye'nin önderi; Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring'in ana sponsoru; Multinet Up, Marketing Toys resmi sponsoru olduğu İPZ Anadolu, Konyalı yatırımcıları bir araya getirdi. Konya ekonomisinin inovasyon tarafının masaya yatırıldığı oturumlarda KOBİ'lerin sorunlarına çare arandı. Şeker Yatırım Baş Ekonomisti Gülay Elif Girgin, Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Bahadır Dingil, Şeker Leasing Genel Müdürü Cenk Erten, Şeker Factoring Pazarlama Grup Başkanı Özcan Nazik, konuya dair görüşlerini dile getirdi.

İPZ Anadolu çerçevesinde bir ürünün inovasyon yolculuğu ise Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat tarafından anlatıldı. Ayrıca Multinet UP CEO'su Yusuf Ziya Gündüz ve Multinet UP COO'su Demirhan Şener, Marketing Toys CEO'su Koray Özdemir, deneyimlerini paylaştı.

KONYA'NIN EN DEĞERLİ MARKALARI BELLİ OLDU

Zirvede Marketing Türkiye'nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı 'Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması'nda kentin öne çıkan markaları da ilan edildi. Araştırmaya göre kentin en değerli markası Konya Şeker oldu. O'nu takip eden diğer markalarsa şöyle; Torku, Adese, Atiker, Selva Makarna, Konya Çimento, Rapsodi Home Furniture, Pakpen. İlaveten Marketing Türkiye'nin şehrin kanaat önderleriyle birlikte yaptığı 'Konya'ya Değer Katan Markalar' değerlendirmesinde kent ile anılan kurum ve markalar da duyuruldu. İl kanaat önderleriyle belirlenen markalar da sıralama şu şekilde gerçekleşti: İdeal Yurtları, Mavi Işık Güzellik Merkezi, Paşam Pastanesi, Prodem Dil Okulları, Yuntes.

IPZ Anadolu, Konya'dan sonra Antalya ve Denizli'de yatırımcıların nabzını tutacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Konya'da inovasyon merceğe alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER