Konya'daki 4.5'lik depremden sonra Manisa da 4.8 ile sarsıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Şubat 23 2020
Gece saatlerinde Konya'nın Derebucak ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremden sonra bir sarsıntı da Manisa'da yaşandı. Akhisar merkezli depremin büyüklüğü ise 4.8 olarak açıklandı.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 15:40'ta 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
sol.org.tr'de yer alan habere göre Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Karaborklu köyünde meydana gelen depremin derinliği 8,6 km olarak ölçüldü.
Manisa Valiliği, Akhisar'ın kırsal Karabörklü Mahallesi'nde meydana gelen depremin ardından yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" denildi.
BİR DEPREM DE KONYA'DA...
Konya'nın Derebucak ilçesinde de saat 01.26'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Deprem çevre illerden de hissedilirken, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, ''Deprem şiddetli bir şekilde hissedildi. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya hasara neden olmadı. Ekiplerimizde her ihtimaline karşı ilçede araştırmasını sürdürüyor'' dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın isteğiyle Mozambik'te gözaltında yeri bilinmiyor2.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında3.Türkiye, Çin'e vizeyi kaldırdı!4.Yurtdışı çıkış harcında yeni düzenleme5.İşte yeni MTV rakamları!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü8.'Kıyamet kopacak' diyerek paraları götürmüştü: Sahte peygamber tutuklandı9.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!10.Van'da korku dolu anlar: Bir mahalleye çığ düştü!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN








