Koray Aydın'dan okul baskınlarına büyük tepki
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 19 2015
MHP Meclis Başkanvekili ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Türkiye genelinde Hizmet hareketine yakın dershane, okul ve kreşlere yapılan baskınlara tepki gösterdi.

MHP Meclis Başkanvekili ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Türkiye genelinde Hizmet hareketine yakın dershane, okul ve kreşlere yapılan polis baskınlarına tepki gösterdi.
Koray Aydın'dan okul baskınlarına büyük tepki | Samanyolu Haber
Aydın, 'bu yapılanların dünya tarihinin en büyük yolsuzluk olayının ortaya çıktığı için yapıldığını ve cadı avı olduğunu bütün millet görüyor ve biliyor' dedi.
Koray Aydın, bu şekilde yapılan ve yürütülen davranışlar yarın hukuktan da döner bunun zemini de oluşmaz. Yanlış yapanlar da gün gelir hesabını verirler' ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı9.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







