Koray Aydın'ın istifasının ardından İYİ Parti'den ilk açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 27 2024
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "Açıklamasında yer alan hususları, partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik" dedi.
İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamasının ardından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "Açıklamasında yer alan hususları, Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na arz edebileceği gibi partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik" dedi.
Koray Aydın'ın istifasına ilişkin partiden ilk değerlendirmeyi Genel Sekreter Uğur Poyraz yaptı. Poyraz, ANKA'ya şunları söyledi:
"İYİ Parti bugüne kadar tüm yaşananların öz eleştirisini 27 Nisan'daki kurultayında yapmış ve yeni Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu önderliğinde ortak akılla yoluna devam etmektedir. Dünün mevzularıyla yarına ilişkin milletimize karşı olan sorumluluklarımızı gölgeleyemeyiz. Açıklamasında yer alan hususları, Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na arz edebileceği gibi, partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Kapıyı çalma5.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK








