Kördüğüm 9. bölüm fragmanı nefes kesti


Fox TV ekranının sevilen dizisi Kördüğüm 9. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Seyircileri merak içinde bırakan 8. bölümün final sahnesinden sonra yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Yayınladığı günden beri ilgiyle izlenen Kördüğüm'ün perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde sevenlerini yine ekrana kilitleyecek. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Ali Nejat karakteri ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanacak. Başı belaya giren Ali Nejat babasını tehdit edecek.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kaan'ın çağrısıyla Ali Nejat'ın evine giden Naz, kendisine kapıyı açan Neslihan'ın sözleriyle sarsılır. Ali Nejat'a olan duygularını daha fazla frenleyemeyen Neslihan işi daha ileri götürerek uyumakta olan Ali Nejat'ın odasına gider. Umut'a bundan sonra kendisiyle çalışacağını söyleyen Ali Nejat, yerli otomobil girişimine, Tarık Bey'in tüm engellerine rağmen devam kararı alır. Ancak Tarık Bey, Ali Nejat'ı yönetimden azleder Ayrılma kararı alan Naz ve Umut kendi hesaplaşmaları içindedir. Yaşadıklarından dolayı hayli yıpranan Naz çalıştığı hastanenin başhekimine istifa dilekçesini verirken, Ali Nejat'ın başı büyük bir derdin içine girmiştir. Sanki gizli bir el, Ali Nejat'ı mahvetmek için uzaktan kumandanın düğmesine basmıştır. CİHAN
<< Önceki Haber Kördüğüm 9. bölüm fragmanı nefes kesti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER