Korkmaz: Maç biterken yediğimiz goller canımızı yaktı


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç biterken yedikleri gollerin canlarını yaktığını söyledi.

Korkmaz, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 16. hafta karşılaşmasında 2 - 1 kaybettikleri Kasımpaşaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maçla ilgili birşey demeye gerek yok. Maç biterken yediğimiz goller canımızı yaktı. Bir maça hazırlanırken hafta başından itibaren hazırlanmanız lazım. Dış etkenler, anlık konsantrasyonlarla bizi baya sıkıntıya sokuyor. Maça hazırlanmakta baya sıkıntı yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Son dakikalarda veya maç biterken goller yemeselerdi şu anda 15 puanda olacaklarını ifade eden Korkmaz, "Bu zorluğu aşabilmemiz için hep beraber olmamız lazım birbirimizle daha güç birliği yapmamız lazım. Zor bir dönem evet ama bunu anlatabilecek bir yapımızın olması lazım. İnşallah bu dönemleri atlatacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

İkinci yarıda transferde yapılacağını hatırlatan Korkmaz, şunları söyledi: "Bu maça hazırlanırken cezalı oyuncumuz, özveriyle oynayan sakat oyuncularımız var. Alternatif bir kadromuz yok. Her şey üst üste geldi. Bu zor dönemlerden sonra, güzel dönemlerin olacağını da düşünüyorum. Bu böyle gitmez. Saha içi saha dışı bu kadar olay yaşayacağımızı tahmin etmezdim. Bursa maçını oynadıktan sonra transfer olmalı, aksi takdirde bu işin olmayacağını geldiğimde de, bir iki ay önce de söylemiştim." CİHAN
<< Önceki Haber Korkmaz: Maç biterken yediğimiz goller canımızı yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER