Korkunç Kaza!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetin kaybettiği otomobilin kontrolden çıkarak işyerine girdiği kazada, bebek arabasındaki 9 aylık bebek babasının bir anlık hamlesi ile kazayı ucuz atlattı. İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

9 aylık bebek son anda kurtuldu

Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında Konacık Mahallesi'nde meydana geldi. Bodrum yönüne seyir halinde olan Şermin Abbasoğlu'nun kullandığı 06 S 1652 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil yol kenarındaki park halindeki başka bir otomobile çarptıktan sonra bir işyerinin içerisine girdi. Kazada sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hamide Cezayirlioğlu, aracın girdiği spor mağazasında alışveriş için bulunan İran uyruklu Laden Avazpour ve 9 aylık bebeği Avashid Teimovriasi yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza otomobilin içeri girdiği işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kazadan yaklaşık 20 saniye önce İran uyruklu anne ve babanın bebek arabasındaki 9 aylık bebekleri ile işyerine girdiği, babanın bir anda aracın geldiğini fark ederek ani bir refleksle bebek arabasını aracın önünden çektiği görülüyor. Kazada anne ve bebeğinin iş yerinin cam kırıklarının sıçraması nedeniyle yaralandıkları öğrenildi. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER