Köşeli Sorular'ın ilk konuğu Ertuğrul Özkök oldu


Melikşah Üniversitesi Merdiven Gazetesi'nin düzenlediği, 'Köşeli Sorular' söyleyişi programının ilk konuğu Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve yazar Ertuğrul Özkök oldu.

Melikşah Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde interaktif olarak gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özkök, son dönemde üniversite öğrencileri arasında yaygınlaşan video sözlük uygulaması scorp aracılığı ile de hazırlanan video sorularına cevaplandırdı. Üniversiteyi gezdiğini keyifli bir atmosfer gördüğünü ifade eden Ertuğrul Özkök, "Buradaki salonu dolduran sizler pozitif insanlarsınız. Bu yönünüzü hiç kaybetmeyin ve bu duygularla yaşayın. Çünkü hayat çok çabuk geçiyor. Ben Fransa'da eğitim görmüş ve sık sık Fransa'ya ziyaretler gerçekleştiren birisi olarak şunu da ifade etmeliyim, eğitim gördüğünüz bu üniversite Avrupa'daki birçok üniversiteden çok daha iyi donanıma sahip. Bunun kıymetini bilin ve bu duygularla yaşayın." dedi.

Öğrencilere Yılmaz Erdoğan'ın 'Kelebeğin Rüyası' filminden örnek vererek tavsiyelerde bulunan Özkök, "Yılmaz Erdoğan'ın Kelebeğin Rüyası filminde bir karede oğlan kıza, 'bazı şeyler var ki bunları unutmak lazım, eğer unutamıyorsak hatırlamamak lazım' diyor. Unutmakla hatırlamak arasında böyle bir ince nüans var. Bakın hayatınızda daha ileriye gidebilmek ve daha güzel bakabilmek için bazı şeyleri unutamasak ta hatırlamamaya çalışmak lazım." tavsiyesinde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Köşeli Sorular'ın ilk konuğu Ertuğrul Özkök oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER