Koza İpek Holding'e kayyum kararına akıl almaz gerekçe
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 27 2015
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer’in verdiği kayyum kararında atıf yapılan bilirkişi raporunda ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Raporda, şirketlerde hatanın olmaması kusurmuş gibi gösterildi.

Bütün denetimlerden yüz akıyla geçen Türkiye'nin en büyük altın madenciliği şirketi Koza İpek Holding hakkında hukuksuz bir karar verildi.Bugün Tv muhabiri canlı yayında gözyaşlarını tutamadı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimi Yunus Süer tarafından İpek Koza Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına karar verildi. Kayyum kararını gerekçesi şok etti.
Bilirkişi raporuna göre, Koza İpek Holding'de yapılan incelemelerde 'hiçbir hatanın olmaması' mümkün değilmiş!
Koza İpek Holding'e kayyum kararına akıl almaz gerekçe | Samanyolu Haber
İşte o skandal ifadeler:"Halbuki Türkiye gibi hassas ekonomik şartlara sahip ülkelerde böylesine yüklü miktarda parasal değerlerin çevrildiği kurumsal yapılarda hiçbir hatanın olmaması, iktisadi, teknik ve ticari gerçeklere uygun değildir. Dünyanın hiçbir yerinde mükemmel bir kurum, muhasebe sistemi ve finansal yapı mevcut değildir. Ancak şüpheli kurum, şahıs ve ilgili kişi ve kurumların elde edilen resmi belgelerde mükemmel görüntü çizmiş..."

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar i...


