Kremlin'den Türkiye'yi suçlayan yeni açıklama
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Şubat 23 2020
Rusya ile varılan Soçi Mutabakatı ile ilgili olarak Rusya cephesinden yeni bir açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dimitry Peskov yaptığı açıklamada Türkiye'nin mutabakat kapsamındaki sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade etti.
Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dimitry Peskov yaptığı açıklamada Türkiye'nin bir yıl önce varılan Soçi Mutabakatı'ndan doğan yükümlülüklerini yerine getirmediğini söyledi.
Euronews'in haberine göre; Rusya'da bir televizyon kanalında konuşan sözcü "Çok tehlikeli bazı askeri techizat İdbilb'deki teröristlerin eline geçiyor ve bütün bunlar maalesef bölgede durumun normalleşmesine destek olmuyor" dedi.
Peskov açıklamasının devamında "Bu durumda açıkça iki lider arasında bir yıl önce imzalanan Türkiye'nin sınır hattını belirlemesini, ağır silahların vs çekilmesini öngören Soçi anlaşmasındaki şartları yerine getirmediğini açıkça söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







