Kreş ve anaokulu öğrencilerinden 'Tiyatro Günü' etkinliği

Kreş ve anaokulu öğrencilerinden 'Tiyatro Günü' etkinliği

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) kreş ve anaokulu öğrencileri tarafından Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan 'Ötmeyi Bilmeyen Horoz' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Bütün katılımcıların keyifle izlediği tiyatro oyununda, salonda bulunan kreş ve anaokulu öğrencileri de zaman zaman oyunculara eşlik etti. Etkinliği çocuklarla birlikte hazırlamış olmanın heyecanını hissettiklerini ifade eden Emel Bozgeyik, "Emek verdik, hazırladık ve çok eğlendik. İnşallah sizler de eğlenirsiniz. Çocukları mutlu görmek bizim için çok önemli. Onları bugün ne kadar mutlu edebilirsek bizim için o kadar iyi olacak. Arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu tamamıyla bir gönül işiydi, gönülden bağlandılar. Hepsine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Drama Öğretmeni Müyesser İncenacar ve Emel Bozgeyik'e çiçek takdim eden GAÜN Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, Dünya Tiyatro Günü'nde böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Çok emek verdiler, yoruldular. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Büyük gayret sarf ettiler. Hepsinin adına Drama Öğretmeni Müyesser Hanım'a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kreş ve anaokulu öğrencilerinden 'Tiyatro Günü' etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER