Kucağındaki 1,5 aylık kızıyla evine giden baba öldürüldü

Kucağındaki 1,5 aylık kızıyla evine giden baba öldürüldü

Avcılar'da 1.5 aylık kızını kucağına alarak evine giden Kamil İşler (50), başına isabet eden kurşunla öldü. Eşi Derya İşler kurşunun Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan bir magandanın silahından çıktığını iddia etti. Emniyet ise İşler'in, aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından öldürüldüğünü belirtti.

Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak'ta dün akşam yaşanan olayda beş çocuk babası Kamil İşler, ikinci evliliğinden olan 1.5 aylık kızı Nehir'i ablasının evinden aldı. Otomobilini park eden İşler, kızını kucağına alarak evine gitmek istedi. Bu sırada Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan kalabalık bir grupta aynı sokağa girdi. Tek el silah sesinin ardından Kamil İşler, içinde kızının olduğu bebek pusetinin üzerine yığıldı. Yanında bulunan eşi Derya İşler'ın bağırması üzerine çevredekiler yardıma koştu. Kamil İşler ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazeyi almaya gelen İşler'in eşi Derya İşler, "Yolda yürüyorduk. Her şey bir anda oldu. Bayıldı sandım. Sonra kaldırmaya çalıştılar. Eşim başından vurulmuş. Sonrasını hatırlamıyorum ama maç kutlamaları vardı. Silah sesleri geliyordu. Bir magandanın kurşunu eşimi öldürdü." dedi.

Cinayetin ardından güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olay sırasında sokakta bulunan görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Polisin yaptığı ilk tespite göre, İşler'i aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından öldürüldüğü kaydedildi. Kamil İşler'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Hasanpaşa Camisi'ne götürüldü. Öğle namazının ardından da Çayırbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kucağındaki 1,5 aylık kızıyla evine giden baba öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER