Küçük çocuk öyle bir mektup yazdı ki...

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen hain canlı bomba saldırısının ardından söz konusu patlama yerine ziyaretler sürüyor. Türk bayrakları ve karanfillerle donatılan noktada minik bir kız çocuğunun kaleme aldığı mektup okuyanları duygulandırdı.

Küçük çocuk öyle bir mektup yazdı ki...

İstiklal Caddesi'nde yaşanan canlı bomba saldırısının 3'üncü gününde İstanbullular, yerli ve yabancı turistler olay yerine gelmeye devam ediyor.

Patlamanın olduğu yere gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist, hayatını kaybedenler için dua okuyup karanfil bıraktı. İGDAŞ ekipleri de cadde üzerindeki bir doğal gaz kutusunda  gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etti. 

Yapılan incelemelerde gaz kaçağı tespit edilmedi. Patlamanın olduğu yere asılan Türk, İran ve İsrail bayrakları dikkat çekti. İş yerlerinin açılmasıyla da duvarlarda açılan delikler ve kırılan camlar ortaya çıktı. Haftanın ilk gününde İstiklal Caddesi de normal seyrine dönmeye çalışıyor. Bir çok kişinin olay yerinde fotoğraf çektirdiği görüldü.



OLAY YERİNE BIRAKILAN DUYGU DOLU MEKTUP

Patlama yerine küçük bir kız tarafından bıraktığı anlaşılan mektup çocuğun gözünden terör olaylarını yansıttı. Mektuptaki şu ifadeler okuyanları duygulandırdı; “Ben Nergiz, küçük olabilirim ama yüreğim büyük. Lanet olsun. Artık babam haberleri izlemiyor. Her gün şehit haberleri. (Hak ediyor muyduk) Asya kardeşimiz orada olmaya, ya annesi. Lanet olsun terör Ya böyle şey olur mu Ben anneme diyorum ki Kapat televizyonu diyorum. Artık ambulans sesinden bıktım. Terörü lanetliyoruz."

Yine bir çocuk tarafından konulan yazıda ise “Biricik Asya umarım gözlerini açarsın. Biliyorum zor ama bizi sevindir. Sana oyuncaklar ve yeni bebek puseti alacağım diye yazdı.
<< Önceki Haber Küçük çocuk öyle bir mektup yazdı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER