Küçük damada da kıyak var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 1 2018
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yardımcılığına Selçuk Bayraktar'a yakın bir isim getirildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yardımcılığına getirilen isimler belli oldu. Bakan yardımcılığına atanan isimlerden biri de Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a yakın isim olan Mehmet Fatih Kacır oldu.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Borsa İstanbul’un eski Genel Müdür Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Varank’ın yardımcısı oldu. MÜSİAD YİK üyesi Hasan Büyükdere ise önce Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na atandı. Büyükdere aynı karar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’nda görevlendirildi.
Yayımlanan kararnamelerdeki atamalar şöyle:
“Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında atama usullerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci ve 3’üncü maddeleri uyarınca Mehmet Fatih Kacır ve Çetin Ali Dönmez atanmıştır.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 ve 13’üncü maddeleri uyarınca Hasan Büyükdere atanmış ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı ise Mustafa Varank.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi7.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor8.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü9.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış10.New York Belediye Başkanı Mamdani Kuran'a el basıp yemin ederek göreve başladı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


