Küçükçekmece'de kaza: 3 yaralı


Küçükçekmece'de aşırı hız yaptığı iddia edilen bir otomobilin park halindeki TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Sefaköy D100 karayolu Beşyol mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Avcılar istikametine giden Onur G. yönetimindeki 34 TJ 093 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 81 BD 824 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin yarısı TIR dorsesinin altına girerek sıkıştı. Otomobilde bulunanlardan Batuhan A. (21) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ağır yaralanırken, sürücü Onur G. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobili çıkarmak için TIR'ın dorsesine kriko yerleştirdi. Aracı sıkıştığı yerden kurtaramayan ekipler, bir yandan da çelik halat yardımı ile çekici kamyon kullanarak aracı çıkarmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri, yaralıyı otomobilde sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücü G. (25), İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar ise Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza dolayısıyla trafiğe kapanan yol, kaza yapan otomobilin yoldan kaldırılmasıyla tekrar açıldı. Kazaya sebep olan TIR'ın sürücüsünün aracında olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Küçükçekmece'de kaza: 3 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER