Tuncel Kurtiz son yolculuğuna uğurlandı

Kurtiz, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde toprağa verildi

Tuncel Kurtiz'in Ezel dizisindeki en unutulmaz sahnesi!

İki gün önce İstanbul'daki evinde vefat eden 77 yaşındaki Kurtiz'in cenazesi, İstanbul'dan dün akşam Edremit Devlet Hastanesi morguna getirildi. Bugün de cenaze, 13 yıldır yaşadığı Çamlıbel köyündeki evine getirildi. Bir süre burada bekletilen cenaze, alkışlarla evinden çıkartılarak cenaze namazının kılınacağı ve defin edileceği mezarlığa doğru yola çıkarıldı. Yol boyunca çok sayıda sanatçı dostları ve vatandaşlar, tabutu omzunda taşıdı. Köydeki cenaze namazına katılmak için çok sayıda kişi akın edince, köy yolu kapandı, vatandaşlar araçlarını yol kenarına bırakıp yürüyerek köye ulaştı. 

Tabut, önce mezarlıktaki musalla taşına konuldu. Burada cenaze namazı kılınması beklenmeden tabut alınarak mezara götürüldü. İmamın gelmesini bekleyen ailesi, cenaze namazının kılınmadığı fark edilince tabut mezarın aşağısındaki yola götürüldü. Bir süre burada beklendikten sonra imamların gelmesi ile cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Berrak Tüzünataç'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Cenaze namazının ardından Kurtiz, vasiyeti üzerine köy mezarlığında denizi gören bir alanda defnedildi. CİHAN



<< Önceki Haber Tuncel Kurtiz son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER