Kupa maçları yardım konserini vurdu


TOÇEV'in çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' projesi, Türkiye Kupası engeline takıldı.

Konser için daha önce sahneye çıkacağı ilan edilen Mehmet Topal, Volkan Demirel, Olcan Adın, Burak Yılmaz ve Semih Kaya etkinlik takvimi sonrası belirlenen Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları, Eda Erdem, Neslihan Demir ve Işıl Alben de maç ve kamp çalışmaları nedeniyle sahneye çıkamayacağı açıklandı.

Bu isimler yerine ise Tanju Çolak, Metin Tekin, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Rıza Çalımbay, Tümer Metin, Semih Erden ile Türkiye'nin ilk kadın hakemi Lale Orta'nın dahil olduğu kaydedildi.

9 Şubat'da TİM Maslak Show Center'da gerçekleşecek olan, 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' konserinde, Türk sporunun dev isimleri ile sanat dünyasının güçlü sesleri unutulmaz şarkıları seslendirecek. Bu özel gecede çocuklar için muhteşem düetleri ile birlikte sahne alacak isimler ise şöyle:

"İpek Açar-Semih Saygıner, Candan Erçetin-Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç-Cüneyt Çakır, Zara-Serkan Balcı, Nükhet Duru-Abdullah Avcı, Murat Dalkılıç-Lale Orta, Ümit Besen-Çağla Büyükakçay, Nilüfer-Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç-Bülent Korkmaz, Kubat-Emre Belözoğlu, Eda Özülkü-Bekir İrtegün, Selami Şahin-Tümer Metin, Bülent Serttaş-Metin Tekin ve Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli-Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç-Tanju Çolak ve Funda Arar-Semih Erden." CİHAN
<< Önceki Haber Kupa maçları yardım konserini vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER