Kupaya veda eden Osmanlıspor lige döndü


Türkiye Kupası'nda Tepecikspor'a 1-0 yenilen ve kupadan elenen Osmanlıspor, ligin 14. haftasında Kasımpaşa ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında Büyükçekmece Tepecikspor'a 1-0 yenilerek kupadan elenen Osmanlıspor, Süper Lig'in 14. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri'nde başlayan antrenmanda kupa maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparak idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma koşusuyla başladıkları antrenmana koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda iki takım halinde oyun oynayan mor sarılılar yine dar alanda oynanan çift kale maçla günün tek çalışmasını tamamladı.

Çalışmalara sakatlıkları bulunan Lukasz, Tiago ve Artur katılmazken hafif kas ağrıları bulunan Avdija antrenmanın ilk bölümünde takımla sonraki bölümünde ise takımdan ayrı çalıştı.

Osmanlıspor yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını devam edecek.

NUMAN'A SÜRPRİZ KUTLAMA

Bu arada Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren mor sarılılar antrenman bitiminde defans oyuncusu Numan Çürüksu'nun doğum gününü kutladı.

Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyerek '31. yaşına merhaba' dedi.
veda-eden-Osmanlispor-lige-dondu-1955275.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kupaya veda eden Osmanlıspor lige döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER