Kürşat Koca: Ligin ilk haftasında yese kimse hiçbir şey demezdi


Gençlerbirliği antrenörü Kürşat Koca, Beşiktaş taraftarının kalecileri Ferhat Kaplan'a tezahüratlarını değerlendirerek, "Ferhat, Galatasaray maçında yediği golü ligin ilk haftasında yese kimse hiçbir şey demezdi. Bence Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'lı futbolcular da maç sonunda biraz yüklendiler kalecimize." dedi.

Beşiktaş maçı sonrası konuşan Koca, maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi. Koca, "Ama ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Beşiktaş daha iyi oynadı. İkinci yarıda oyunu dengelemeyi başardık. Gol fırsatları da bulduk. Ancak sonlara doğru yediğimiz bir golle maçın sonunu getiremedik ve kaybettik." ifadelerini kullandı.

Ferhat'a yapılan tezahüratlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Koca şöyle devam etti: "Ferhat Galatasaray maçında yediği golü ligin ilk haftasında yese kimse hiçbir şey demezdi. Bence Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'lı futbolcular da maç sonunda biraz yüklendiler kalecimize. Maalesef çok yanlış hareketlerde bulundular. Galataray şampiyonluğu kazandı gibi gözüktü ama Beşiktaş ve Fenerbahçe şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekir. Her kalecinin yiyebileceği şanssız bir gol. Sadece son haftalarda gelmesi nedeniyle bu kadar ön plana çıktı. Biz de kulüp olarak çok üzüldük o maçı kaybettiğimize."
CİHAN
<< Önceki Haber Kürşat Koca: Ligin ilk haftasında yese kimse hiçbir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER