Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri hizmete girdi

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri hizmete girdi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, belediyenin kapalı pazaryeri hizmete girdi. Geniş kapasitesi, modern ve hijyenik özellikleriyle dikkat çeken pazaryerinde, 475 esnaf tezgah açabilecek.

Hacıfeyzullah Mahallesi'nde, eski itfaiyenin bulunduğu 15 bin metrekarelik alanda yapılan kapalı pazaryeri, çeşitli mahallelerde değişik günlerde kurulan semt pazarlarını tek çatı altında toplayacak. Salı, çarşamba ve cuma günleri açık olacak. Tezgah alanlarının yanısıra düğün ve toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salon, otopark, kafeterya ve 24 saat hizmet verecek bir güvenlik noktası da bulunuyor.

Pazaryerini ziyaret eden ve alışveriş yapan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, esnafla ve diğer vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kayalı, yaptığı açıklamada, "Farklı semtlerde açılan ve trafik başta olmak üzere pek çok soruna neden olan semt pazarlarının kapalı pazaryerine taşınmasıyla ilçemizin önemli bir sorunu daha giderilmiş oldu. Kapalı pazaryerine ulaşım, mahallelerden kaldırılacak ücretsiz servislerle sağlanacak. Vatandaşlarımız bundan böyle iklim koşullarından etkilenmeden, sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışverişlerini yapma olanağına kavuşmuş olacak." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER