Kütahya'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi


Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ağız ve diş sağlığını korumak ve güçlendirmek amacıyla eğitim ve taramalarına devam ediyor.

Şubat ayı içinde Diş Hekimi Ayşe Nur Çevik tarafından toplam 350 öğrenciye ağız ve diş sağlığı konusunda doğru diş fırçalama eğitimi doğru beslenme eğitimi verilmiş ayrıca diş taramaları yapıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Serhat Durgut, diş eğitimi ve taramaları hakkında yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimize eğitici görsel çizgi filmler ile beraber uygulama yaparak eğitimler verilmektedir. Böylece öğrencilerimiz hem eğleniyor, hem güzel vakit geçirerek öğrenmektedirler. Özellikle küçük yaştaki öğrencilerimize bu alışkanlığı kazandırmak çok önemlidir. Eğer onlara bu yaşta diş fırçalama alışkanlığı kazandırabilirsek, bu ömür boyu devam eder. Böylece gelecek nesillerimizin ağız ve diş sağlıklarıdaha sağlıklı olacaktır. Kütahya ilimizde 2016 yılı için ağız ve diş sağlığı eğitimi ve taraması planlı bir şekilde yapılmaya devam edecektir. Unutmamak gerekir ki sağlık ağızda başlar." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kütahya'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER